HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

DermaXpert - Beauty Innovations

HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

LOTUS

Een intensief hydraterende, verzachtende en verstevigende behandeling.Ontspanning en een wellness gevoel staan centraal in deze behandeling. Maakt de huid fluweelzacht. Geeft een heerlijke wellness ervaring door de zwoele geur van Lotus en Frangipani bloemen.

​

Een heerlijke behandeling om kennis te maken met huidverbeterende behandelingen. Ideaal om er snel en blijvend mooi uit te zien. Geschikt voor alle huidtypes.

​

Clephar Lotus Treatment     80 min.  €  65,=

​

RESERVEER NU

A.C.E TREATMENT

Intensief vitaliserende, voedende en verstevigende behandeling voor de vermoeide en doffe huid en voor iedereen met beginnende huidveroudering.

​

Vitamine-A, in de vorm van stabiele en zuivere Retinol, werkt celvernieuwend en verzacht de fijne lijnen. Vitamine-C verhelderd de huid zodat deze weer gaat stralen. Vitamine-E is een sterke anti-oxidant en verbeterd de hydratatie.

​

Een heerlijke vitamine boost behandeling voor de huid met 2 maskers. Laat de huid weer stralen en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd. Deze behandeling kan ook ‘geboost’ worden met puur vitamine A serum.

​

Clephar A.C.E. Treatment                 80 min.  €  65,=

Clephar A.C.E. Treatment Pure A         80 min.  €  70,=

​

RESERVEER NU

HYDRA POWER LIFT

Intensieve hydraterende, verstevigende, elasticiteit verhogende en liftende behandeling. Voor zowel mannen als vrouwen en voor elke leeftijd.

​

Optimaliseert de vochtcirculatie en verhoogd de vocht reserves in de dermis en epidermis. Een complex van aminozuren verbeterd de spankracht en elasticiteit van de huid.  Een mineraalcomplex, die een energieboost voor de huid is, verfrist de huidstructuur en verminderd rimpels.

​

Deze behandeling heeft een speciale liftende massage. Hydra Lift werkt onmiddellijk:de gezichtscontouren verbeteren en is zichtbaar liftend.

​

Clephar Hydra Power Lift Treatment     90 min.  €  75,=

​

RESERVEER NU

MEN CITRUS BOOST

Hydraterende, verzachtende en regenererende behandeling voor de man aangepast aan de delicate en veeleisende huid van de man.

​

De werkstoffencomplexen PHYTO-SIRT en SILPEARL zorgen ervoor dat de celvernieuwing en de aanmaak van collageen langer doorgaat en dat de elasticiteit en de hydratatie van de mannenhuid versterkt wordt en het de celvernieuwing intensief bevordert.

​

Clephar Men Citrus Boost Treatment     80 min.  €  69,50

​

RESERVEER NU

COLLAGEN ANTI AGING

Een anti-aging behandeling die de vochtigheidsgraad van de huid verhoogt. Het verbetert de elasticiteit en de spankracht van de huid en de rimpelvorming vermindert en huidirritaties nemen af. 

​

Het Collagen Mask is een uitzonderlijke verzorging voor de droge, delicate en rijpe huid. Het speciale anti-aging serum geeft de huid een super boost.

​

Clephar Collagen Anti-Aging Treatment     80 min.  €  72,50

​

RESERVEER NU

​

INFLUXIONS PLATINUM

Hightech liftende behandeling volgens het exclusieve Clephar P.I.D. systeem (phyto delivery system). 

​

Het hoogtechnologische dermo-membraan systeem bestrijdt het verouderen van de huid op 3 vlakken: de regeneratie van de huid, de verdediging en bescherming van de huid en de versteviging van de elastische vezels.

​

Influxions is een samenspel van antirimpel, liftende eigenschappen en beschermende bestanddelen die de huid versterken en rimpelvorming voorkomen. Lijntjes en rimpels verminderen, de huid word gelift en ziet er stralend uit na deze behandeling.

​

Clephar Influxions Platinum Treatment     90 min.  €  82,50

​

RESERVEER NU

​

CRYSTAL-X 

Breek met uw oude huid! In 4 effectieve stappen, zónder mes of injecties, op weg naar een jeugdige, gezonde en intens stralende huid! 

​

Deze unieke behandeling heeft hetzelfde effect als een microdermabrasie, met als opmerkelijke verschil dat hierbij geen apparatuur aan te pas hoeft te komen. Clephar Crystal-X is een veilig en cosmetisch alternatief voor chemische peelings, Botox injecties, laser en chirurgische ingrepen.

​

Deze unieke salonbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder zelfs de meeste gevoelige huid! Vermindert onmiddellijk fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentproblemen en ouderdomsvlekken. De huid krijgt een gezond stralende gloed door de oplichtende werking van de Vitamine C. 

​

Littekens als gevolg van bijvoorbeeld acné verminderen en de methode werkt over de gehele linie zichtbaar huidverjongend en teintverbeterend. Het resultaat is meteen zichtbaar!

​

Chrystal-X Treatment     100 min.  €  127,50

​

RESERVEER NU

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:

Van 9.00 uur t/m 21.30 uur

Zaterdag:

Van 10.00 uur t/m 16.00 uur

BOEK HIER UW ONLINE AFSPRAAK:

AFSPRAAK MAKEN

COPYRIGHT

Copyright © 2018 Beauty Innovations

NAW GEGEVENS 

BEAUTY INNOVATIONS

Piet van de Polsingel 200

3056AK Rotterdam

T:     06-42116699

W:    www.beautyinnovations.nl

I:    info@beautyinnovations.nl

KVK: 24491004

SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

GOOGLE+

INSTAGRAM