Privacyverklaring

Beauty Innovations, gevestigd aan de Piet van de Polsingel 200, Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.beautyinnovations.nl

Piet van de Polsingel 200

Rotterdam

06-42116699

Persoonsgegevens die wij verwerken

Beauty Innovations verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie

– Internetbrowser en apparaat type

– Huidtype

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Beauty Innovations verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

– Gezondheid

– Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

– Ethnische afkomst

– Levensstijl

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@beautyinnovations.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Beauty Innovations verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Voor het afhandelen van uw betaling

– Voor het maken van een afspraak

– Voor het afstemmen van de behandeling op uw huidtype

– Voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Om aan wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Beauty Innovations neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beauty Innovations) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Beauty Innovations verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd. Zie hiervoor : ‘Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen’.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Beauty Innovations verkoopt uw gegevens niet door. Beauty Innovations verstrekt uw gegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Beauty Innovations gebruikt de volgende cookies: functionele cookies, analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Beauty Innovations gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Beauty Innovations en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@beautyinnovations.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Beauty Innovations wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Beauty Innovations neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via: info@beautyinnovations.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag:

Van 9.00 uur t/m 21.30 uur

Zaterdag:

Van 10.00 uur t/m 16.00 uur

BOEK HIER UW ONLINE AFSPRAAK:

AFSPRAAK MAKEN

COPYRIGHT

Copyright © 2018 Beauty Innovations

NAW GEGEVENS 

BEAUTY INNOVATIONS

Piet van de Polsingel 200

3056AK Rotterdam

T:     06-42116699

W:    www.beautyinnovations.nl

I:    info@beautyinnovations.nl

KVK: 24491004

SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

GOOGLE+

INSTAGRAM

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK