DE SALON

Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen,
neem dan gerust telefonisch contact op: 06-42116699

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ook mailen naar: info@beautyinnovations.nl

COMFORT

Beauty Innovations staat niet alleen voor professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht maar ook voor comfort en ontspanning. De eerste 3 termen zijn bij u zeker niet onbekend maar de termen comfort en ontspanning behoeven wat nadere uitleg.

Het is belangrijk dat u tijdens de behandelingen zo ontspannen mogelijk bent en daarom heeft Beauty Innovations gekozen voor de originele Bentlon behandelstoel, welke optimaal comfort biedt.

Speciaal voor de 35e verjaardag ontwikkelde Bentlon slechts enkele stoelen in Limited Edition uitvoering. Deze uitvoering is voorzien van tweekleurige bekleding met verwarming en vibratie! En juist deze stoel vindt u in de salon van Beauty Innovations!

Verder is de salon voorzien van een split-level airconditioning, waardoor u ook tijdens de warme zomerdagen kunt genieten van een heerlijke behandeling in een aangename temperatuur.

BEAUTY INNOVATIONS AANGESLOTEN BIJ ANBOS

ANBOS staat voor: Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.

Bij deze organisatie aangesloten schoonheidsspecialistes zijn allen in het bezit van het vakdiploma, zijn rechtmatig gevestigd, werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgen vakgerelateerde workshops. Bij de ANBOS aangesloten schoonheidsspecialistes kunt u herkennen aan het bijbehorende gevelbord.